onsdag 23 maj 2012

telefon! internet!

Jag sitter i soffan med laptopen i knät och ryser små välbehagsrysningar. Jag surfar. I soffan. Inte sittandes på golvet i hallen, inte i klädkammaren, utan i vardagsrummet.
Om man tycker att detta känns som att det är smula överdrivet att rysa lyckligt över detta, har man inte haft med Belgacom att göra. Jag tror att vi har haft besök av tre elektriker och fem olika telefoninstallatörer. Det har varit mail, telefonsamtal och sms, och det har varit felkommunikation på felkommunikation. Ja, man TYCKER ju att folk som jobbar för ett telefon- och internetbolag borde kunna det här med kommunikation, men se, då lurar man sig själv. Rätt mycket, till och med.

Men nu njuter vi. Snabbt går det faktiskt till och med. I morgon kommer de nog på att det är något fel med det hela och stänger av. Bäst att passa på. Nu blir det Spotify, Youtube, spel, bloggande och Facebook på samma gång, så det så! Och så ska jag ringa mamma. Från vår hemtelefon.


Till vänster: jättelik router. Till höger: telefon. Också på bilden: Element, helt onödigt i den underbara 25-gradiga värmen just nu.

1 kommentar: