söndag 14 april 2013

il fait chaud

Idag är det varmt (ja, för er icke-frankofona är det en översättning av rubriken. Ordagrant "han gör varmt". En av de där märkliga sakerna som min franskalärare hävdar är det som gör språket "charmant".)

I alla fall.

Som de flesta bloggare som jag läser nuförtiden måste jag ursäkta mig för den bristande uppdateringstakten. Ni vet, livet och allt det där som kommer emellan. Resor till Sverige strax efter påsk (trevligt om än för kort), besök från flera uppsättningar vänner. Och dagens 22-gradiga värme, vilken fullständigt tvingade mig till att tillbringa större delen av dagen utomhus. Pliktkänsla 1 - Blogg 0. Eller i alla fall Härligt sommarväder 1 - Gömma sig inomhus vid datorn 0. För tjugo år sedan hade jag prioriterat annorlunda (förutom att jag inte hade en dator då, eller internet, men i alla fall, ni fattar).
Annars i det här Brysselprästlivet rör sig det mesta runt schlager nu. Kören har gått in i någon slags träningsoverdrive, vilket inte är det minsta märkligt eftersom Magnus Carlsson landar om fjuttiga 6,5 veckor, och då måste alla schlagernummer sitta som berget. Och dansnumren, och kläderna måste vara inköpta. Hysteriskt roligt är det, och ska det bli (och nervöst, jag ska ju sjunga solo gu'bevars).
Lördag 1/6 är det som gäller, så det är bara att köpa de där flygbiljetterna nu (hit alltså, skulle det händelsevis vara någon bosatt i Belgien som läser det här föreslår jag tvärtom att inga flygbiljetter köpes inför den helgen, utan att du stannar i Bryssel och kommer och lyssnar)!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar